UEFA'dan flaş karar! Rus takımının maçı iptal

UEFA, Spartak Moskova - Leipzig eşleşmesini iptal etti!

UEFA'dan flaş karar! Rus takımının maçı iptal

UEFA'nın, Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda oynanması planlanan Spartak Moskova - Leipzig eşleşmesini iptal ettiği ve Leipzig'in direkt olarak çeyrek finallere alındığı belirtildi.

Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesine yaptırımlar spor alanında da devam ediyor. Bild'in haberine göre UEFA, Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Rusya temsilcisi Spartak Moskova ile Alman ekibi Leipzig arasında oynanması planlanan eşleşmeyi iptal etti. 

Resmî kararın bugün UEFA tarafından açıklanması bekleniyor. Maçın iptal edilmesi sonrasında Alman ekibi Leipzig, direkt olarak çeyrek finale yükselecek. 

UEFA'nın daha önce aldığı Rusya'da maç oynatmama kararıyla birlikte Spartak Moskova'nın iç saha maçını Azerbaycan'ın başkenti Bakü veya Ermenistan'ın başkenti Erivan'da oynaması planlanıyordu fakat eşleşmenin iptali ile bu plan da rafa kalkmış oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor