U17 Milli takımına en çok oyuncu Trabzonspor'dan

U17 Milli takımına en çok oyuncu Trabzonspor'dan alındı.

U17 Milli takımına en çok oyuncu Trabzonspor'dan

Haber61 - Spor Servisi - U17 Milli Takımı, 17-23 Ağustos 2017 tarihleri arasında İngiltere'de katılacağı St. George's Park Turnuvası'nın hazırlıklarına başladı. Milli takıma en oyuncu veren takım Trabzonspor oldu.

Teknik direktör Mehmet Hacıoğlu yönetiminde Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanan Milliler, 17 Ağustos Perşembe günü İngiltere'ye hareket edecek.

EN FAZLA OYUNCU TRABZONSPOR'DAN

U17 milli takıma en fazla oyuncu veren takım 5 oyuncu ile Trabzonspor oldu. Bordo mavili takımdan Arda Akbulut, Ercan Saltık, Bora Ulu, İsmail Cem Kara ve Yazer Yüce isimleri kadroya alındı. Trabzonspor'u 4 oyuncu ile Altınordu izlerken 3 oyuncu ile Beşiktaş ve Galatasaray izledi. Bursaspor'dan 2 oyuncu alınırken Fenerbahçe, Göztepe ve AZ Alkmar'dan birer oyuncu kadroya davet edildi.

İşte oyuncu listesi,

U17 Milli takımına en çok oyuncu Trabzonspor'dan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor