Türkler Şikeyi akladı (!)

TÜRKİYE’nin aylardır gündemini meşgul eden futbolda şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun verdiği gece yarısı kararı ile farklı bir boyut kazandı. İşte dış basında alınan kararların yansımaları; Sky Sports N

Türkler Şikeyi akladı (!)

TÜRKİYE’nin aylardır gündemini meşgul eden futbolda şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun verdiği gece yarısı kararı ile farklı bir boyut kazandı. İşte dış basında alınan kararların yansımaları;

 

Sky Sports News: “TFF Şampiyonlar Ligi’nden kovulan Fener’i akladı.”

 

Corriere Dello Sport: “Türkler kanunları kendilerine göre düzenlediler. UEFA’nın vereceği karar merak konusu”

 

BBC: Futbol Federasyonu uzun bir soruşturma sürecinin ardından kulüpleri akladı.

 

Daily Mail: Türkiye’deki şike skandalında iki futbolcu cezalandırıldı. Fakat Fenerbahçe Kulübü aklandı(!).

 

Reuters: Türkiye Futbol Disiplin Kurulu, şike soruşturmasında kulüpleri cezasız bıraktı. İki oyuncu belirli sürelerle men edildi.

 

The Guardian: Türkiye’nin şike skandalında yönetici ve futbolculardan 10 kişi aklandı. Şimdi UEFA bu kararı inceleyecek.

 

Der Tagespiegel: “Türkler harika işler yapıyorlar. Türk futbol tarihinin en büyük spor skandalını büyük bir incelikle çözdü (!)”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor