Türkiye Galler'e de yenildi

Türkiye A Milli Futbol Takımı ikinci maçına Galler karşısına çıktı ve sahadan mağlup ayrıldı

Türkiye Galler'e de yenildi

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye Galler ile karşı karşıya geldi. Milli takım sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

A Grubunda bulunan ve ilk maçında İtalya'ya 3-0 mağlup olan A Milli Takım , grubun ikinci maçında Galler karşısına çıktı.

43. dakikada Ramsey'in golüyle ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Ay Yıldızlılar, 90+4. dakikada Roberts'ın ayağından gelen gole de engel olamadı ve sahadan 2-0 yenilgiyle ayrıldı.

İlk maçta İtalya'ya 3-0 yenilen A Milli Takımımız, böylece 2 maç sonunda -5 averajla son sırada kaldı. İlk maçında İsviçre ile 1-1 berabere kalan Galler ise 4 puana yükseldi ve önemli bir avantajı eline geçirdi.

A Milli Takımımız, gruptaki son maçında 20 Haziran'da İsviçre ile karşı karşıya gelecek. Galler ise son maçında İtalya ile kozlarını paylaşacak.

EN İYİ 4 ÜÇÜNCÜ ARASINA GİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

İlk 2 maçında puan alamayan ve henüz gol atamayan A Milli Takımımız, diğer gruplardaki sonuçları bekleyerek İsviçre maçında gruplardaki en iyi 4 üçüncüden biri olmak için mücadele verecek. EURO 2020'de her gruptan ilk 2 ile birlikte 6 grubun en iyi 4 üçüncüsü 2. tura yükselecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
42 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor