Türkiye'ye Sıcak Bakmıyor

Mario Berk ' Ne pahasına olursa olsun Ruben'i alacağız.Kimse merak etmesin.Onu ikna erdip Türkiye'ye getireceğiz ' dedi.

Türkiye'ye Sıcak Bakmıyor

Lig Tv'nin haberine göre dün öğle saatlerinden bu yana Racing Santander kulübüyle masaya oturan ve bu sabah 1.6 milyon euro 'ya el sıkışan Siyah-Beyazlı yöneticilerin görüşme sonrası tatilde bulunan Ruben'i Madrid'e çağırdıkları ancak İspanyol futbolcunun, 'Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyorum' sözlerinden sonra adeta şoke oldukları belirtildi.

Ruben'e garanti 750 bin euro öneren yönetici Mario Berk'in bu futbolcuya yanıt olarak ' Seni kulüpte bekliyoruz gel ve masaya oturalım. Bizimle konuştuktan sonra kafanda hiç bir soru işareti kalmayacak marek etme. Sen bize geldiğine bizde seni aldığımıza pişman olmayacağız ' karşılığını verdiği öğrenildi. Ruben'in akşam saatlerinde Madrid'te olacağı ve pazarlıkların devam edeceği kaydedildi.

Bu transferle ilgili konuşan Mario Berk ' Ne pahasına olursa olsun Ruben'i alacağız.Kimse merak etmesin.Onu ikna erdip Türkiye'ye getireceğiz ' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor