Türkiye Norveç maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Norveç ile kritik bir mücadeleye çıkacak. A Milli Takım yenmesi halinde rakibini puan sıralamasında geçecek. Türkiye Norveç maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar

Türkiye Norveç maçı saat kaçta hangi kanalda?

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Türkiye A Milli Takımı Norveç'i konuk etti

İstanbul'da Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonundan hakem Felix Brych yönetecek ve onun yardımcılıklarını Mark Borsch ve Stefan Lupp üstlenecek.

Maç sonucu

Türkiye 1 - 1 Norveç

6' Kerem Aktürkoğlu

41' Kristian Thorstvedt

Türkiye'nin 11'inde;

Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Serdar Aziz, Caner Erkin, Berat Özdemir, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz yer alırken,

Norveç'in 11'inde; Nyland, Pedersen, Strandberg, Hanche-Olsen, Meling, Odegaard, Berg, Thorsby, Hauge, Elyounoussi, Thorstvedt yer aldı.

Türkiye Norveç maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Norveç maçı saat kaçta hangi kanalda?

SON İKİ MAÇI TÜRKİYE KAZANDI

Ay-yıldızlı ekip, Norveç ile oynadığı son iki maçtan galibiyetle ayrıldı.

2008 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme mücadelesini Türkiye, Emre Belözoğlu ve Nihat Kahveci'nin golleriyle 2-1 kazandı. Milli takım, bu galibiyetle 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılma yolunda çok önemli bir galibiyet elde etmişti.

Ay-yıldızlı ekip, rakibiyle son maçını ise 27 Mart 2021'de İspanya'nın Malaga şehrinde oynadı.

Norveç'teki yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı seyahat kısıtlamaları sebebiyle İspanya'nın Malaga kentinde oynanan maçtan Türkiye 3-0 galip ayrıldı. Milli takım karşılaşmayı, Ozan Tufan (2) ve Çağlar Söyüncü'nün golleriyle kazandı.

GRUPTA SON DURUM

A Milli Takımın yer aldığı G grubunda Hollanda 13 puanla liderlik koltuğunda otururken aynı puandaki Norveç averaj farkıyla 2. sırada yer alıyor. Türkiye ise 11 puanla 3. sırada bulunuyor. Karadağ 8 puanla 4. , Letonya 5 puanla 5. ve Cebelitarık ise puansız son sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor