TS'ye 5 Milyon lira daha !

 Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret ettikten sonra Trabzon'da 23 - 30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Olimpik Gençlik Festivali için inşa edilen spor tesislerini gez

TS'ye 5 Milyon lira daha !

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret ettikten sonra Trabzon'da 23 - 30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Olimpik Gençlik Festivali için inşa edilen spor tesislerini gezdi. Son olarak Oyunların merkez binasına gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, selefi AKP Trabzon Milletvekili Faruk Özak ve Oyunların maskotu hamsiler tarafından karşılandı. Hamsilerden birinin ağzına elini sokan ve 'Bakalım içeride ne varmış' diye espri yapan Bakan Kılıç, eski Bakan Özak'la birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Üstü açılır - kapanır yüzme havuzunda da incelemelerde bulunan Bakan Suat Kılıç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Avrupa Olimpik Gençlik Festivali'ne tüm Türkiye ve özellikle Trabzon halkının sahip çıkması gerektiğini belirterek, hükümetin tüm olanaklarıyla Oyunlara destek olduğunu söyledi.

Trabzonspor'A 5 MİLYON LİRA DAHA

Oyunların açılış ve kapanış törenlerinin yapılacağı Avni Aker Stadyumu'nun Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi mücadeleleri öncesinde UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için daha önce 1 milyon liralık destekte bulunduklarını belirten Suat Kılıç şunları söyledi: "Avni Aker Stadyumu'nun UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesine yönelik olarak Tff'den ve Trabzonspor yönetiminden talepler oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Trabzonspor'a şimdiye kadar 1 milyon liralık kaynak aktarımı yaptık. Maçlar başlamadan önce de 5 milyon lira daha göndereceğiz. "

ÖZAK'TAN FORMA ESPRİSİ

Bakan Kılıç daha sonra Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları Merkez Ofisi'nin önünde çalışanlar ve maskot hamsilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Çelik'e Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Büyükaydın tarafından bordo - mavi renklerde kaşkol ve arkasında ismi yazan 61 numaralı Trabzonspor forması hediye edildi. Eski Devlet Bakanı Faruk Özak, "6 milyon liraya karşılık bir forma. Biraz az oldu ama" dedi. Bakan Kılıç ise, "O formanın manevi değeri fazla" cevabını verdi.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, daha sonra yetkililerle birlikte Oyunlar Hazırlık ve Denetleme Kurulu toplantısına girdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor