TSYD'den Gazetecilere Duyuru

TSYD Trabzon Şubesi tarafından, 2007-2008 sezonu öncesinde basın kuruluşlarının spor sorumluları, foto muhabirleri ve kameramanları ile bir toplantı yapılacağını duyurdu.TSYD'den yapılan açıklamaya göre, 8 Ağustos 2007 Çarşamba günü saat 20.00'de Trabzon

TSYD'den Gazetecilere Duyuru

TSYD Trabzon Şubesi tarafından, 2007-2008 sezonu öncesinde basın kuruluşlarının spor sorumluları, foto muhabirleri ve kameramanları ile bir toplantı yapılacağını duyurdu.

TSYD'den yapılan açıklamaya göre, 8 Ağustos 2007 Çarşamba günü saat 20.00'de Trabzon İpekyolu İş Merkezi'ndeki Fevzi Hoca Restoran'da (Orjin) 1. Karadeniz Oyunları'nda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın desteği ile düzenlenen Basın Yarışması'nda dereceye giren meslektaşlara plaket ve ödülleri de verilecektir.


Toplantıya katılacak meslektaşların isimlerini 6 Ağustos 2007 Pazartesi günü saat 16.00'ye kadar TSYD sekreterliğine bildirilmeleri gerektiği kaydedildi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor