TS'nin golcüsü kim olacak ?

  Dün akşam Trabzon'a gelen başkan Sadri Şener  yönetim kurulu üyeleri  ve teknik patron Şenol Güneş ile bir araya gelerek transferdeki son durumu masaya yatıracak.Şener,hafta başında  yurt dışında bir araya geldiği  Genel Menajer Giray Bulak'ın yurt dışı

TS'nin golcüsü kim olacak ?

 

 

Dün akşam Trabzon'a gelen başkan Sadri Şener  yönetim kurulu üyeleri  ve teknik patron Şenol Güneş ile bir araya gelerek transferdeki son durumu masaya yatıracak.

Şener,hafta başında  yurt dışında bir araya geldiği  Genel Menajer Giray Bulak'ın yurt dışında yaptığı görüşmelerin detaylarını yönetimle paylaşacak. Yönetimle bir araya gelecek olan Şener  ardındanda teknik direktör Şenol Güneş ile görüşerek transferi netleştirmeye çalışacak.

13 Ağustos Pazartesi gününe kadar UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceği listeyi UEFA'ya bildirmesi gereken Trabzonspor yönetim, bu tarihi de dikkate alarak transferi bir iki gün içerisinde neticelendirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor