TS'de sakatlar ne durumda ?

Trabzonspor'da Kulüp Doktoru Mesut Çelebi, Giray Kaçar'ın Olcan Adın'ın ve Volkan Şen'in 3-4 güne kadar antrenmanlara başlayacağını belirtti. Bordo-mavili kulübün resmi internet sayfasından "Sakat oyuncular konusunda açıklama" başlığıyla duyurulan açıklam

TS'de sakatlar ne durumda ?

Trabzonspor'da Kulüp Doktoru Mesut Çelebi, Giray Kaçar'ın Olcan Adın'ın ve Volkan Şen'in 3-4 güne kadar antrenmanlara başlayacağını belirtti.

 

Bordo-mavili kulübün resmi internet sayfasından "Sakat oyuncular konusunda açıklama" başlığıyla duyurulan açıklamada, "Takımımızdaki sakat oyuncular konusunda Doktorumuz Mesut Çelebi bir açıklama yaptı.

 

Çelebi, sağ kolunda çatlak meydana gelen Giray Kaçar’ın tedavisine yoğun bir şekilde devam edildiğini belirtirken, bu oyuncumuzun bireysel antrenmanlarına başladığını vurguladı.

 

Mesut Çelebi şöyle devam etti: “Geçtiğimiz hafta sağ ayak bileğinden sakatlanan Olcan ile sağ dizinde darbeye bağlı sakatlığı bulunan Volkan  çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürüyorlar. Giray, Olcan ve Volkan’ın 3-4 gün içinde takımla antrenmanlara çıkmaları ve Sivasspor maçına yetiştirilmeleri planlanıyor.

 

Ayrıca dünkü antrenmanda sağ uyluk arka adalesinde ikinci derece yırtık meydana gelen Soner’in ise tedavisine başlandı. Bu futbolcumuzun da iki hafta içerisinde tam olarak düzelmesi bekleniyor.

 

Antrenman esnasında sağ kalçasında yaralanma meydana gelen Kalecimiz Zeki ise çalışmalarına kontrolümüzde salonda devam ediyor” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler