TS taraftarları şehitlik ziyaretinde !

Trabzonspor taraftarlarının internetteki buluşma noktası Bordomavi.net Trabzonsporlular Birliği, İstanbul ve Bursa temsilcilikleriyle 22 Nisan Pazar günü Çanakkale'yi ziyaret etti. Bordo mavililerin Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği maçı izledikten sonra cumar

TS taraftarları şehitlik ziyaretinde !

Trabzonspor taraftarlarının internetteki buluşma noktası Bordomavi.net Trabzonsporlular Birliği, İstanbul ve Bursa temsilcilikleriyle 22 Nisan Pazar günü Çanakkale'yi ziyaret etti. 

Bordo mavililerin Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği maçı izledikten sonra cumartesi gecesi yola çıkan taraftarlar, bir destanın yazıldığı Çanakkale sırtlarını, anıt mezarları, abideleri ziyaret etti, tarihimizin en kanlı ve en şerefli zaferlerinden birine evsahipliği eden tarihi mekânları gezdi. 

Bordomavi.net üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı arifesinde gerçekleştirilen bu anlamlı ziyarette, bordo mavili formalarıyla yoğun kalabalıkta dikkatleri üzerine çekti.

Ziyaretin ardından sitelerinde bir açıklama yapan bordo mavililer, "2007’den beş yıl sonra ikinci kez gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonla, Türk insanının borcu olarak nitelediğimiz görevi yerine getirmenin huzurunu ve Trabzonsporumuzu Çanakkale’de de en doğru şekilde temsil etmenin gururunu yaşamaktayız.

Bu vesileyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, vatan toprağını savunurken şehit düşen dedelerimize, bu uğurda canını hiçe sayarak cephelerde mücadele eden gazilerimize, ninelerimize ve büyük Türk milletine minnetimizi yineliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor