TS'nin Gözü GS'nin Forvetlerinde

Trabzonspor'da yönetim Otelul Galati maçında alınan mağlubiyetle kendine geldi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın takviye istediği yerleri yeniden incelemeye alan yönetim,

TS'nin Gözü GS'nin Forvetlerinde

Trabzonspor'da yönetim Otelul Galati maçında alınan mağlubiyetle kendine geldi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın takviye istediği yerleri yeniden incelemeye alan yönetim, kaleci, stoper, solbek ve forvet için yeni bir transfer harekatı başlatmaya hazırlanıyor.

İntertoto Kupası 3. tur ilk maçında Romanya' nın Otelul Galati takımına 2 - 1 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor' da yönetim takıma takviye yapma kararı aldı.

Teknik Direktör Ziya Doğan' ın ısrarlı baskıları karşısında ikna olan yönetim, kaleci, stoper, solbek ve forvet için arayışlara başlıyor. Kalede Jefferson'un takımdan ayrılmak istemesi üzerine yabancı bir ismi bu mevkiye takviye etmek isteyen yönetim, menajerlere haber verdi. Yönetimin menajerlere, "Takımı sırtlayabilecek ve Tolga' yı yetiştirebilecek bir isme ihtiyacımız var.

Bonservisi elinde olan böyle bir kaleciniz varsa gelin görüşelim" dediği öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen menajerlerde yurt dışında arayışlarına başladı. Bu arada Trabzonspor' da kale için Konyasporlu Özden' in ve Trabzonlu kaleci Yavuz Eraydın' ın da isimleri geçiyor.

Stoper konusunda geçtiğimiz sezon Galatasaray' da forma giyen Shahatkar Donetksli Tolga Seyhanla son detayları konuşacak olan yönetim, yüksek fiyat ödememe konusunda kararlı gözüküyor. Tolga ise peşin para konusundaki ısrarını sürdürüyor. Solbekte arayışlarını sürdüren yönetim şu ana kadar bu mevki için bir isim üzerinde karar veremedi.

Türkiye' de solbek bulmanın çok zor olduğunu söyleyen Trabzonspor yönetimi, Stepanov' un Porto ile resmi sözleşme imzalamasının ardından bu mevki içinde yabancı futbolcu arayışlarına başlayacak. Forvet arayışlarında ise Trabzonspor' da hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray teknik direktörü Kalli' nin takımda düşünmediği iddia edilen Necati Ateş için, Sarı - Kırmızılı kulüple yeniden görüşmelere başlanacak.

Daha önce yapılan görüşmelerden bonservis sorunu yüzünden olumlu sonuç alınamamıştı. Trabzonspor yönetimi, Galatasaray' ın Necati için indirim yapacağını düşünüyor. Aynı takımdan Hasan Kabze' nin de sürpriz bir şekilde Trabzonspor' a gelebileceği belirtildi.

TESİS PROJESİ SEVİNCİ
Trabzonspor'da yönetim Aralık ayındaki kongrede yeniden seçilebilmek için transfer yapmanın yanı sıra, tesis projesini de hayata geçirerek önemli bir koz elde etmek istiyor. "Ben hiç bir işimi yarım bırakmadım ve başarısızlığı kabullenemem" diyen Başkan Nuri Albayrak' ın hayali olan tesis projesi için şimdi gözler mecliste. Tesis projesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği sözü tutmasını bekleyen Trabzonsporlularda heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Trabzonspor yönetimi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın tesis projesi ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından yerel gazetelere ilan vererek, "Projemize sahip çıktığınız için teşekkür ediyoruz" diye açıklama yayınlatmıştı. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak' ın TBMM' de bakanlıkların yeniden şekillenmesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın yanına giderek bir görüşme yapması ve projenin startı için onay alması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor