TS'li efsaneler unutulmamalı

2 Aralık tarihinde sona erecek olan yarışmada, Trabzonspor'un efsane kadrolarında oynamış,

TS'li efsaneler unutulmamalı

2 Aralık tarihinde sona erecek olan yarışmada, Trabzonspor'un efsane kadrolarında oynamış, Şenol, Turgay, Ünal, Ogün, Abdullah, Gökdeniz, Fatih Tekke gibi isimlerde yer alıyor.

Trabzon ve Trabzonsporlular sizler bu efsane futbolcuları Efsana 11kadrosunda görmek istiyorsanız bu yarışmaya katılın.

EFSANE 11'İNİZİ SEÇMEK İÇİN TIKLAYIN...

Hürriyet Spor gazetesi, yarışma için 1983-84 sezonundan itibaren Türkiye Süper Ligi'nde forma giyen 98 futbolcudan oluşan aday adayı listesi belirledi. Bu liste futbol ve medya dünyasının ünlülerinden oluşan 15 kişilik bir jüri tarafından, 4-4-2 dizilişine göre ve her mevkide 4 futbolcu olmak üzere 44'e indirildi.

Oylamada kaleci, sağ bek, sol bek, sağ açık ve sol açık mevkileri için 1'er, stoper, orta saha ve forvet için 2'şer futbolcuya oy verilecek.

Jürinin belirleyeceği 44 futbolcu, bugün Hürriyet Spor gazetesinde,  sitesinde, D-Smart 77. Kanal'dan duyuruldu ve halk oylaması başladı. Aday listesi yarışmanın sona ereceği 2 Aralık'a kadar her gün www.hurriyet.com.tr adresinde ve D-Smart 77. Kanal'da, salı günleri Hürriyet Spor gazetesinde yayınlanacak.

15 kişilik jüride yer alan isimler şöyle: Şenes Erzik, Can Bartu, Ertuğrul Özkök, Fatih Terim, Mustafa Denizli, Rıdvan Dilmen, Mehmet Y. Yılmaz, Hasan Cemal, Erman Toroğlu, Levent Bıçakcı, Korkut Göze, Serdar Bilgili, Sergen Yalçın, Hakan Ünsal, İlker Yasin.

Oylama 2 kanaldan yapılacak:

1-) İnternet üzerinden 

2-) Televizyon üzerinden D-Smart 77. Kanal'dan.

Oylarınızın geçerli olması için 4 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında www.hurriyet.com.tr'ye girip; yukarıda belirtildiği şekilde 11 futbolcu adayınızı seçmeniz ve ad-soyad, yaş, adres, cep telefonu bilgilerinizi yazıp oylamaya katılmanız gerekiyor.

Ya da D-Smart 77. Kanal'dan 11 futbolcuyu seçtikten sonra, size ekran üzerinden verilecek kod numarasını, cep telefonunuzdan '1020'ye (Vodafone, Turkcell, avea'nın hepsi için geçerli) kısa mesaj olarak yollamanız yeterli.

100 KİŞİYE D-SMART HEDİYE...

Oylamaya katılanlar arasında Milli Piyango çekilişi ile belirlenecek 100 kişi, D-Smart Uyumlu Next uydu alıcısını veya (eğer kazanan kişinin D-Smart'ı varsa kendi tercihine göre) aynı değerdeki 1 yıllık 'D-Smart Ekstra Hizmet Paketi'ni armağan olarak kazanabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor