TS ile anılan oyuncu resmen GS'de!

Derdiyok Galatasaray'a doğru...

TS ile anılan oyuncu resmen GS'de!
Bir süredir adı sıkça Trabzonspor ile anılan Eren Derdiyok için Galatasaray Kulübü Kasımpaşa kulübü ile kesin anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşmada, Eren’e karşılık transferde takas futbolcu verilmeyecek ve Sarı-kırmızılılar sadece 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek, golcü futbolcuyu renklerine katacak. Taraflar resmi anlaşmayı sağlarken, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Kasımpaşa Kulübü Başkanı Turgay Ciner, anlaşmanın son detaylarını belirlemek için masaya oturdular. İki başkanın özel toplantısının ardından transferin mali detayları yarın kamuoyuna açıklanacak.
 
Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki transfer diyaloğu sadece Eren ile kısıtlı kalmayacak. Kasımpaşa, Sarı-kırmızılı kulüpten Umut Bulut ve Ryan Donk’un transferini gerçekleştirecek. Ancak bu transfer, Eren Derdiyok’un transferine karşılık takas olmayıp, ayrı bir paket olarak pazarlığı yapıldıktan sonra sonuçlandırılacak.
 
Öte yandan, Galatasaray ile bir yıllık sözleşmesi bulunan ve 1.8 milyon Euro kazanacak olan Umut Bulut, Kasımpaşa’nın yıllık 500 bin Euro teklifini ise komik olarak niteleyerek, kesin bir dille reddetti.
 
Umut Bulut’un menajeri Ali Egesel’in ise, oyuncusu ile görüşerek, Kasımpaşa ile 2 yıllık sözleşme imzalayabilecekleri konusunda ikna etmeye çalışacağı bildirildi. Ancak Kasımpaşa’nın Umut Bulut’a vereceği 500 bin Euroluk ücretin yanı sıra, Galatasaray’ın da katkı yapması durumunda Umut Bulut’un Kasımpaşa’nın teklifini kabul etme olasılığı yükselecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor