TS'de Yusuf tamam gibi!

Yeşil-Beyazlı ekibin başına geçen Ertuğrul Sağlam´dan onay geldi, resmi imzanın atılması artık an meselesi.Mutlu sona ulaştıBordo-Mavili ekip uzun bir süreden beri almak istediği Bursasporlu futbolcu Yusuf Şimşek'in transferinde mutlu sona ulaştı. Yeşil-B  

TS'de Yusuf tamam gibi!


Yeşil-Beyazlı ekibin başına geçen Ertuğrul Sağlam´dan onay geldi, resmi imzanın atılması artık an meselesi.

Mutlu sona ulaştıBordo-Mavili ekip uzun bir süreden beri almak istediği Bursasporlu futbolcu Yusuf Şimşek'in transferinde mutlu sona ulaştı. Yeşil-Beyazlı ekibin prensip anlaşmasına vardığı ve bugün sözleşme imzalamasını beklediği teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Yusuf'un Trabzonspor'a transferine onay verdiği öğrenildi. Yanal'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği tecrübeli oyuncunun yarın ya da en geç öbür gün Trabzon'a giderek mukavele yapacağı kaydedildi. Genel Sayman Mahmut Aksu da 700 bin Euro'nun yanı sıra Ferhat ya da Ergin Keleş'ten birinin bonservisiyle birlikte Bursa'ya verileceğini söyledi.

Yanal'la yemek yedi

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da, “Benim için para pul önemli değil. Trabzonspor'a gitmek ve şampiyonluk yaşamak istiyorum” dediği için Yeşil-Beyazlı kulüp taraftarlarınca protesto edilen ve aldığı kötü mesajlar yüzünden cep telefonunu kapatan Yusuf'un transferinin yerinde bir karar olacağını söyledi. Ertuğrul Sağlam da gelişmeler nedeniyle Yusuf'un artık Bursa'ya faydalı olamayacağını dile getirdi. Yusuf ise, “Ne olursa olsun, hangi formayı giyersem giyeyim benim o takımın başarılı olması için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor