TS'de transferde son durum

Trabzonspor'da transfer çalışmalarında son durum. Sosa,Alanzinho, Leonardo...

TS'de transferde son durum

Ara transferde Yusuf Şimşek'i transfer etmek için yapılan uzun görüşmelerin ardından tam  transfer  bitti  derken, bu futbolcuyu Beşiktaş transfer etmişti.

Yurt dışında transfer arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Stabaek'in Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Hollanda'nın Ajax takımının futbolcusu Leonardo ve Bayern Münih'in genç yıldızı Sosa ile görüşmeler yaptı.

Trabzonspor Alanzinho'yu çok istedi ama…

Trabzonspor yönetimi Stabaek'in Brezilyalı oyuncusu Alanzinho'yu renklerine katmak için kesenin ağzını açtı.

Trabzonspor tarafından bir çok kez izlenen son olarakta Özkan Sümer tarafından izlenerek alınsın yönünde görüş belirtilen, Alanzinho için Norveç'in Stabaek takımına anlaşma sağlanabilecek bir rakam teklif edildi.

Alanzinho'nun transferinin gerçekleşmemesinde en etkin neden,  Stabaek kulüp başkanının takımın en değerli futbolcularından birisi olan ve şampiyonlukta baş rol oynayan futbolcunun transferine taraftar tepkisinden çekinerek onay vermemesi oldu.  

Rota Leonardo, veto Van Basten

Alanzinho transferinin gerçekleşmemesinin ardından rotayı Hollanda'ya çeviren Bordo Mavililer, Ajax kulübünden Leonardo'yu istedi. Kulübü ile 3 aylık daha sözleşmesi bulunan bu futbolcu Trabzonspor'a gelirim sinyali verirken, bu kez de Ajax'ın teknik patronu Van Basten sahneye çıktı.

Devre arası transfer yapamadıklarını ve Leonardo'ya ihtiyacı olduğunu söyleyen teknik adam “Leonardo'nun şu an bir yere gitme olasılığı yok” dedi.

Sosa'da görüşmeler sürüyor

Son olarak Almanya da transfer çalışmalarını yürüten Yönetim, Bayern Münih'in genç yıldızı Sosa'yı transfer etmek için görüşmelere başladı.

Alanzinho kadar etkili ve takıma fayda sağlayacağına inanılan bu isim için yapılan görüşmeler halen devam ederken, yönetim kuruluda bu ismin transferi üzerinde top yekün anlaşmış durumda.

Sosa'yı renklerine katmak için büyük bir uğraş veren Trabzonspor yönetim kurulunun bu futbolcuyu bonservisi ile birlikte olmasa da kiralama yöntemiyle takıma katma yönünde çalıştığı son gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor