TS'de rakamların dili!

Ligde 34 puan ve averajla ikinci sırada bulunan Bordo-Mavililer ligin ilk devresinde 8 haftayla en fazla liderlik koltuğunda oturan takım oldu. Trabzonsporlu oyuncuların 1 kırmızı, 37 sarı kart görmesiyle en centilmen takım ünvanını da eline aldı.Trabzons

TS'de rakamların dili!


Ligde 34 puan ve averajla ikinci sırada bulunan Bordo-Mavililer ligin ilk devresinde 8 haftayla en fazla liderlik koltuğunda oturan takım oldu.

Trabzonsporlu oyuncuların 1 kırmızı, 37 sarı kart görmesiyle en centilmen takım ünvanını da eline aldı.

Trabzonspor ligin ilk devresinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 9 haftada deplasmanda 4-0 mağlup ederek deplasmanda en farklı skorla galip gelen takım özelliğini kazandı. Lig geneline bakıldığında da Bordo-Mavililer 10 galibiyetle Sivasspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'yle birlikte ilk devrenin en fazla kazananı, 2 yenilgiyle de Sivasspor'la en az yenilen oldular.

Trabzonspor deplasmanda oynadığı 8 maçta, 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle topladığı 16 puanla dış sahaların en iyisi olarak ön plana çıktı. Trabzonspor bu rakamlarla ayrıca deplasmanda en fazla galip gelen, en az berabere kalan (Konyaspor, Denizlispor) ve en az yenilen (Ankaraspor, Kayserispor, Sivasspor) ekip olma niteliğini de kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler