TS'de Colman gerçeği!

Bursaspor karşısında aldığı mağlubiyetle liderliği bırakan Bordo-mavili takımda, son 4 haftada bırakılan 7 puan keyifleri kaçırdı. Bordo-mavili ekip, Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman'ın ilk 11'de sahaya çıktığı maçları kaybetmezken, sonradan oyuna girdiği maçlarda ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Arjantinli oyuncu Colman, Bursaspor maçında yedek soyunurken, Trabzonspor'da yaşanan orta saha ve oyun kurucu sıkıntısı da gün yüzüne çıktı. Maçın 41. dakikasında oyuna giren Arjantinli oyuncunun yokluğunda

TS'de Colman gerçeği!

Bordo-mavili takım, orta sahada top tutamama ve forvetleri iyi paslarla besleyememenin sıkıntısını yaşadı.

Trabzonspor, deplasmanda oynadığı ve Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ile başlamadığı Galatasaray ve Bursaspor maçlarını kaybetti. Teknik Direktör Ersun Yanal, Sarı-kırmızılı takım ile oynanan ve 3-0 kaybedilen maçta Colman'ı 34. dakikada oyuna dahil etse de oyuncunun çabası mağlubiyeti engelleyemedi. Söz konusu durum Bursaspor maçında da yaşandı. Yine sahaya Colman'dan yoksun olarak çıkan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, 1-0 mağlup duruma düştükten sonra Colman'ı 41. dakikada sahaya sürdü.

Bordo-mavili takım, karşılaşmada eşitliği yakalasa da tartışmalı bir golle sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Trabzonspor, Gustavo Colman'ın ilk 11'de oynadığı maçlarda Ankaraspor'u 2-1, Ankaragücü'nü 2-1, Denizlispor'u 1-0, Antalyaspor'u 3-2, Konyaspor'u 3-2, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 4-0, Hacettepespor'u 1-0 ve Gençlerbirliği'ni 1-0 yenmeyi başardı. Colman'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle oynamadığı Kocaelispor maçını Trabzonspor zor da olsa 2-1 kazanmaya başardı. Bordo-mavili ekip, Colman'ın ilk 11'de başladığı maçlarda Beşiktaş ile 0-0, Gaziantepspor ile 1-1, Kayserispor ile 1-1 ve Sivasspor ile de golsüz berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor