Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Sezonu Avrupa kupalarına katılma hedefini gerçekleştirerek kapatmak isteyen Trabzonspor, deplasmanda karşılaşacağı Medical Park Antalyaspor'u yenmek ve Avrupa vizesi almak istiyor.  Teknik sorumlu Hami Mandıralı ile yakaladığı yenilmezlik serisini geçtiği

Trabzonspor'un muhtemel 11'i
Sezonu Avrupa kupalarına katılma hedefini gerçekleştirerek kapatmak isteyen Trabzonspor, deplasmanda karşılaşacağı Medical Park Antalyaspor'u yenmek ve Avrupa vizesi almak istiyor. 
 
Teknik sorumlu Hami Mandıralı ile yakaladığı yenilmezlik serisini geçtiğimiz hafta Galatasaray'a 4-1 mağlup olmasının ardından bırakan bordo-mavililer, deplasmanda oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak, sezonu galibiyetle kapatmak ve Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek istiyor. İşini şansa bırakmak istemeyen Karadeniz ekibinin, ligden düşen rakibi karşısında mutlak galibiyeti hedeflerken, Avrupa'ya hangi şartlarda ve statüde gideceği ise Kardemir Karabükspor - Sivasspor ile Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa arasında oynanacak maçlar sonrası netlik kazanacak. Trabzonspor'un, Antalya'dan istediği 3 puanı alamaması halinde ise Avrupa kupalarına gidememe riski de bulunuyor.
 
MUHTEMEL İLK 11
Bordo-mavili takımda, kart cezalısı olan kaleci Onur forma giyemeyecek. Trabzonspor'un yarınki Medical Park Antalyaspor karşılaşmasına şu muhtemel ilk 11'le çıkması bekleniyor:
"Zeki Ayvaz, Caner, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Kadir Keleş, Bourceanu, Zeki, Özer (Yusuf), Olcan, Adrian, Henrique." 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler