Trabzonsporlu oyunculardan derbi yorumu

Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor İstanbul'a gitti.

Trabzonsporlu oyunculardan derbi yorumu

Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor İstanbul'a gitti.

Türk Hava Yollarına (THY) ait uçak ile saat 12.10'da İstanbul'a hareket eden kafilede milli takım kamplarında bulunan oyuncularla birlikte sakatlığı devam eden kaleci Onur dışında tüm futbolcular yer aldı.

Milli takım kamplarında bulunan Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani ve Papadopoulos ise kafileye İstanbul'da dahil olacak. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticilerde kafile ile birlikte İstanbul'a gitti. Bordo-mavililer hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek.

Takımın İstanbul'a hareketi öncesinde havalimanında Yusuf Erdoğan, Özer Hurmacı, Musa Nizam ve Salih Dursun soruları yanıtladı.

YUSUF: KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ

Kazanmak için gittiklerini belirten Yusuf Erdoğan, “Yeni hocamız tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. Derbilerin ne olacağı belli olmaz ama kazanmak için gidiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli bir maç. İnşallah galibiyetle dönüp güzel günler bizi bekleyecek” dedi.

ÖZER: TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR

Özer, Galatasaray maçının kendileri için kilit bir maç olacağını söyleyerek, “Galatasaray’ın 19 puanı var bizim 12. Eğer şampiyonluk yolunda var olmak istiyorsak iyi bir kilit maç olacak bizim için. Bizim için her maç final maçı olacak. Galatasaray deplasmanı, Beşiktaş deplasmanı, Bursa deplasmanı var. Zorlu bir fikstürümüz var. Kazanmamız gerektiğini düşünüyorum ve inşallah bunu başaracağız” İfadelerini kullandı.

Takımın başına Ersun Yanal’ın getirilmesi ile ilgili konuşan Özer, “Şuanda henüz daha yeniyiz. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Ersun hoca da daha önce bu takıma katkı sağlamış bir hoca. Geçen senenin de şampiyonu kendisi. Onun özgüvenini bize aşılamaya çalışıyor yavaş yavaş. Bunu da başaracaktır diye umuyorum. Biz buna inanıyoruz ki her şey daha da iyi olacak. Birlik beraberlik vakti diye düşünüyorum” dedi.

Taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu sözlerine ekleyen Özer Hurmacı, “Onun haricinde tribünlerin daha dolu olmasını arzu ediyorum. Güzel bir kadro kurulmuş, şampiyonluğa oynamayacak bir ekip var. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Eski maçları izliyorum. Tıklım tıklım dolan statları özlüyorum. Ben çocukken stada geldiğimde de böyleydi. Kaybettiğimiz zaman üzülüyoruz, ağlıyoruz tamam. Kazandığımız zaman da çok seviniyoruz. Ama gerçekten şampiyonluğa oynamak istiyorsak ve içerideki bütün maçları kazanmak istiyorsak taraftarımıza ve şehrimize büyük iş düşüyor. Onların stadı doldurduğu her maçtan biz 3 puanla ayrılırız” dedi.

MUSA: SERİYE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Kaliteli bir ekip olduklarını söyleyen Musa Nizam, “Galibiyet için gidiyoruz. Kalitemiz ve gücümüz yerinde. İstanbul deplasmanından 3 puan alıp başladığımız seriye devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SALİH: KANIMIN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM

Salih Dursun bu karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade ederek, “Zor bir derbi ama iyi çalıştık iyi hazırlandık. İnşallah bizim açımızdan güzel geçecek bir maç. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. 3 puanı alıp taraftarımızı da mutlu etmek istiyoruz. Galatasaray maçının ardından Avrupa maçımız var. Bu maçı da kazanıp Ersun Hoca ile çıkış yakalayıp hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

Galatasaray’dan Trabzonspor’a gelmesi nedeniyle bu maçın kendisi için nasıl bir anlam taşıdığı yönünde sorulan bir soru üzerine profesyonel futbolcunun takım tutmayacağını söyleyen Salih, “hepimiz profesyonel futbolcuyuz. Ben kanımın son damlasına kadar mücadelemi edeceğim. Trabzonspor’dan Galatasaray’a gitseydim de aynı düşünürdüm. Profesyonel bir futbolcu takım tutmaz. Bende o duygu içinde elimden gelen her şeyi yapacağım. Trabzonspor forması için bütün terimi akıtacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor