Trabzonspor’da sorun nerede ?

Trabzonspor’da yaşanan kötü gidişatın izleri silinmeye çalışan yönetim bir dizi hamle yapma kararı aldı.Trabzonspor Yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar Haber 61.Net Spor Servisine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sadıklar yaptığı açıklamada; Trabzonspo

Trabzonspor’da sorun nerede ?

Trabzonspor’da yaşanan kötü gidişatın izleri silinmeye çalışan yönetim bir dizi hamle yapma kararı aldı.

Trabzonspor Yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar Haber 61.Net Spor Servisine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sadıklar yaptığı açıklamada; Trabzonspor’un başına başkan olarak Roman  Abramoviç’i de getirsen dünya yıldızlarını da transfer etsen bu takım şampiyon olamaz dedi.

Trabzonspor şampiyon olduğu dönemlerde benim köpeğim başkasının aslanından iyidir bakış açısı vardı o nedenle Trabzonspor şampiyon olduğunu belirten Sadıklar, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gelişinde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tek yetkiliydi. Eğer Teknik direktörle ilgili bir sorun varsa Başkan ve Yanal arasında bu konular görüşülür ve gereği yapılır dedi.

Her insanın hata yapabileceğini belirten Köksal Sadıklar Ersun hoca bilgi birikim ve kapasite olarak  Trabzonspor’un şampiyon yapabilecek bir teknik adamdır. Ersun hocayı şuanda toplum önüne atmak kolaycılıktır. Hocaya sahip çıkmamız gerekir ama aile içinde bazı sıkıntılar varsa da gerekli uyarılar da kendisine mutlaka yapılır ifadelerine yer verdi.

Spor sayfalarına  yansıyan ifadeler  hakkında da açıklamalarda bulunan Sadıklar, Trabzonspor Kulüp Başkanını sevmeyebilirsiniz eleştirebilirsiniz ama Trabzonspor Başkanlık koltuğuna saygı duyulmalıdır. Eğer Başkandan şikayet ediliyorsa seçimde gerekli çalışmaları yaparlar ve başkanı değiştirirler bu haberleri de kimlerin yaptırdıkları biz iyi biliyoruz dedi. 

Haber 61.Net Özel Haber / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor