Trabzonspor'da kim gidecek, kim kalacak?

Trabzonspor yönetimi transfer çalışmaları kapsamında kadroda bulunan mevcut yabancılardan Bourceanu ve Bosingwa dışındakilerle yolları ayırmak istiyor.Bosingwa ve Borcenau dışında hiçbir yabancı oyuncunun takımda kalmasını istemeyen Teknik Direktör Vahid

Trabzonspor'da kim gidecek, kim kalacak?

Trabzonspor yönetimi transfer çalışmaları kapsamında kadroda bulunan mevcut yabancılardan Bourceanu ve Bosingwa dışındakilerle yolları ayırmak istiyor.

Bosingwa ve Borcenau dışında hiçbir yabancı oyuncunun takımda kalmasını istemeyen Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'in raporu doğrultusunda çalışmalar sürüyor.

Yurtiçinden yapılan yerli oyuncu transferleriyle transferde hızlı yol alan bordo mavililer prensip anlaşmasına vardığı yeni yabancı oyuncuları açıklamak için elindeki yabancıları göndermeyi bekliyor. 

Bu doğrultuda çalışmalara yerinde müdahale etmek için Trabzon'a giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminden Janko, Colman, Bamba ve Henrique'nin biran önce kulüp menfaatleri doğrultusunda gönderilmelerini ve transfer işini bitirmelerini istedi. 

Yurtiçi ve yurtdışı pazarında çalışmalarını sürdüren yönetim gerek Avrupa gerekse de Arap piyasasından gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor