Trabzonspor'a o mu gelecek ?

Trabzonspor'da her gün yeni bir isim ortaya atılıyor. Transferin en hızlı takımı Trabzonspor, orta sahaya takviye yapmak için çalışırken yerli ve yabancı basın her gün yeni bir ismi ortaya atıyorUlusal basın bu kez Hamburg'lu Badelj'in Trabzdonspora trans

Trabzonspor'a  o mu gelecek ?

Trabzonspor'da her gün yeni bir isim ortaya atılıyor. Transferin en hızlı takımı Trabzonspor, orta sahaya takviye yapmak için çalışırken yerli ve yabancı basın her gün yeni bir ismi ortaya atıyor

Ulusal basın bu kez Hamburg'lu Badelj'in Trabzdonspora transfer olacağını iddia etti

 Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Bordo-Mavililer,in Hamburg'da forma giyen Milan Badelj’i yeni aday olarak listesine eklediği iddia edildi.  Hamburg’da oynayan 31 yaşındaki Hollandalı Van der Vaart’ın yaşlı olması nedeniyle bu transferi şimdilik askıya alan yönetim, yine Hamburg’da görev yapan Hırvat futbolcu Milan Badelj’i gündemine aldı.

Orta sahada daha genç ve dinamik bir ismi isteyen Vahid Halilhodziç’in raporu doğrultusunda 25 yaşındaki Badelj için girişimlere başlayan Bordo-Mavili kurmayların, Badelj’in kulübüyle yapılan görüşmelerde önemli bir yol aldığı bildirildi.

Anlaşma sağlandığı takdirde Hamburg’lu futbolcu, 4 milyon Euro karşılığında Trabzonspor’a gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor