Trabzonspor Yeni Malatyaspor maç sonucu – Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı kaç kaç?

Trabzonspor Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor. Trabzonspor Yeni Malatyaspor maç sonucu – Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı kaç kaç? Karşılaşmaya dair bütün detaylar bu sayfada.

Trabzonspor Yeni Malatyaspor maç sonucu – Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı kaç kaç?

Haber61 – Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftasında Trabzonspor Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor Yeni Malatyaspor maç sonucu – Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı kaç kaç? Müsabaka ile ilgili detaylar haberimizde…

Trabzonspor Yeni Malatyaspor maç sonucu – Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı kaç kaç?

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 2. Hafta karşılaşmasında Trabzonspor Bu gün Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.. Akyazı Stadında saat 19:15’te başlayacak olan karşılaşmayı Koray Gençerler yönetecek. Gençerler’i yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olacak. Karşılaşmanın VAR hakemi Halis Özkahya, AVAR hakemi ise Murat Erdoğan oldu. Karşılaşma Beinsports’tan cenlı olarak ekranlera gelecek. 

Ayrıca karşılaşmayı Haber61 Canlı Anlatım Sistemi ile anbean takip edebilir, Stat önünden maç öncesi ve maç sonrası canlı yayınları takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR 2-1 KAZANDI

Karşılaşmada 44. dakikada Abdülkadir Öjmür ile öne geçen Trabzonspor, Pereira ile 79. dakikada farkı ikiye çıkardı. Yeni malatyaspor 88. dakikada Eren Tozlu ile farkı 1'e indirdi. Karşılaşma 2-1 Trabzonspor'un üstünlüğüm ile sona erdi.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN!

MUHTEMEL 11!

Trabzonspor'da Ogenyi Onazi ile Kamil Ahmet Çörekçi'nin sakatlıkları bulunuyor.

Trabzonspor'un Malatyaspor karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor;

Uğurcan, Pereira, Campi, Fernandes, Novak, Mikel, Sosa, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth.

Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un ligde karşılaştığı dört maçta da ev sahibi takımlar galip geldi.

Süper Lig'de 13 maçtır yenilmeyen Trabzonspor (9G 4B), ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.

Evindeki son beş lig maçını kazanan Trabzonspor, en son 2014/15 sezonunda bundan daha uzun bir galibiyet serisi elde etmişti (6 maç).

Süper Lig'de deplasmandaki son dokuz maçının sadece birini kazanabilen Yeni Malatyaspor (2B 6M), son altı dış saha maçının dördünde gol atamadı.

2019/20 Süper Lig sezonunun ilk haftasında en fazla ikili mücadele kazanan takım Trabzonspor?du (77/141 - %54).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor