Trabzonspor yazarından önemli açıklamalar: “Büyükşehir kadrosunda olup Başakşehir’de görev yapan personel vardı”

Trabzonspor yazarı Ali Kemal Yazıcı önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor yazarından önemli  açıklamalar: “Büyükşehir kadrosunda olup Başakşehir’de görev yapan personel vardı”

Haber61 – Spor Servisi – Yeni Şafak Gazetesi Trabzonspor yazarı Ali Kemal Yazıcı, Trabzonspor’un bilmesi gereken şeyler olduğuna vurgu yaparak “İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadrosunda olup büyükşehirden maaş alıp Başakşehir’de görev yapan personel vardı” dedi.

Her hafta pazartesi akşamları Haber61 TV’de ekranlara gelen, Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot ve Yeni Şafak Trabzonspor yazarı Ali Kemal Yazıcı’nın yorumlarıyla katkı yaptığı Spor Gündemi programında Trabzonspor’daki son gelişmeler masaya yatırıldı. 

Trabzonspor yazarından önemli  açıklamalar: “Büyükşehir kadrosunda olup Başakşehir’de görev yapan personel vardı”

Yazıcı şunları söyledi;

SÖRLOTH KONUSU

Senin bu kadar borcun varken bir futbolcudan aidiyet duygusunu bekleyemezsin. Yetiştirdiğin adamı uzun yıllar takımda oynattıktan sonra takım içinde görev vermek aidiyet duygusudur. Abdülkadir ve Uğurcan’dan bunu bekleme lüksün yok. Kulübün geleceği için Abdülkadir Ömür’ü satmak zorundasın. Yusuf Yazıcı’dan geçen para bankalara gitti. Yarın Abdülkadir Ömür’ü, Uğurcan’ı Parmak’ı da satsan para bankalara gidecek. İki sezondur şampiyonluğa oynayan bir takım var Bu yönetimin başarısı. Ama bugün gelinen noktada her değeri paraya çevirmek gibi bir durum var. Bu yılda Trabzonspor şampiyonluğa oynayacak. Sörloth’un sözleşmesinde ne var? Çok yalın bir soru. Açıklamıyorsun. Kimse Sörloth’u satma demiyor. Sörloth satılsa Trabzonspor’un geleceği kurtulur.

FENERBAHÇE EMRE BELÖZOĞLU’NUN KARAKTERİNE YAKIN BİR TAKIM OLUŞTURUYOR

Fenerbahçe Emre Belözoğlu’nun karakterine yakın bir takım oluşturuyor. Canerler, Gökhan Gönüller, Sosalar. Niye saha içinde farklı bir argüman içinde daha olacak Fenerbahçe. Bunu göreceğiz Fenerbahçe’nin tartışmasız hiçbir maçı olmayacak. Fenerhçe’nin klasik yapısında o var. Hakeme saldırmak. Bizde hiç yok. Saha içinde kendi oyuncusu dayak yede dahi hakeme hiçbir şey demiyoruz. 

UEFA’DAN ALINAN CEZA

UEFA’dan alınan ceza kişisel kavgaların hırsların restleşmelerin sonucudur bu. Zaman içinde mutlaka birileri bunları açıklayacak. Şuanda bunları konuşmak Trabzonspor’a yarar getirmez. Antrenman maçı oynayan bir takım 15 gün sonra lig maçı oynayacak. Beraber sahaya çıktığı arkadaşının ismini bilmeyen oyuncu var. Yeni transferler var. Bunlar bir anda olacak işler değil. 

BARIŞ ŞİMŞEK’İ HAKEM LOBİSİ VAR’IN BAŞINA GETİRDİ

Bir takım kötü olduğunda önce Teknik Direktör ardından yönetim gidiyor. Hakem kötü olduğunda önce MHK gidiyor sonra TFF gidiyor. Neden hakem gitmiyor? Sezon başında 2-3 hakem kadro dışı bırakılsın bütün işler düzelir. Bir örnek. Yıldırım Demirören TFF başkanlığından istifa etti. MHK istifa etti. TFF yönetimin seçimi bekleniyor. TFF yönetimi oluşacak kurulları belirleyecek. Yönetim Kurulu yok. MHK yok. Barış Şimşek VAR koordinatörü olarak atandı. Barış Şimşek’i, VAR koordinatörü olarak kim atadı. Barış Şimşek atandıktan sonra TFF seçildi sonra MHK atandı. Aynı Barış Şimşek, MHK ve TFF değişti değişmedi. Barış Şimşek’i hakem lobisi VAR’ın başına getirdi.

BÜYÜKŞEHİR KADROSUNDA OLUP BÜYÜKŞEHİRDEN MAAŞ ALIP BAŞAKŞEHİR’DE GÖREV YAPAN PERSONEL VARDI

İstanbul Belediye Başkanlığı seçiminden önce Başakşehir Kulübünde 200’e yakın çalışan var. İstanbul Belediye Başkanlığı seçimi yapıldıktan sonra bu çalışan personellerden 90’a yakını asli işine gitti. Büyükşehir kadrosunda olup büyükşehirden maaş alıp Başakşehir’de görev yapan personel vardı. Başakşehir Fatih Terim Stadı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin stadıydı. Altında 33 dükkan var. Bu dükkanların kirasını Başakşehir alıyordu. İstanbul Belediye Başkanlığı seçimi yapıldı. Gençlik Spor il müdürlüğünde stat yine altındaki 33 dükkan Başakşehir’e gelir kazandırıyor. Bu kulüplerle uğraşıyorsunuz. Fenerbahçe bir damat attı ortaya Beşiktaş devam ettirdi. Biz bir damatla uğraşırken Başakşehir’in arkadan yaptığı işler. Trabzonspor bunları bilmeli. 

20 YAŞINDAKİ BİR GENCİN HEDEF NOKTASINDA BIRAKMA HAKKI YOK

Benim Sosa diye bir kaygım yok, benim kaygım Abdülkadir Ömür, Parmak, Uğurcan, Hüseyin Türkmen. Hüseyin Türkmen’in Başkan taraftarın elinden alacak. Onu örnek alıp altyapıdan yetişen gençler var. Başkan bu noktada ismen çıkacak ortaya. Başkan Hüseyin Türkmen benim diyecek. Bugün rezerv lig kurulacak altyapıda o takımı hala eden oyuncular var. Sen futbolcunu savunamıyorsan ne anlamı var Önce o sana bakaca. Yusuf yazıcıyı tribünler gönderdi. Yusuf istediği için gitmedi. Fatih Tekke’yi Şenol Güneş 96’da oynattığı zaman tribünler bırak dışlamayı çok absürt yakıştırmalar yaptı. Aynı Fatih Tekke gönderildi. Altay’da vitrin yaptı. Ayağı kırılmasa belki de Galatasaray’a gidecekti. Sonra Antep’e gitti. Sonra Özkan Sümer onu aldı. Aynı Fatih Tekke geldi, gol kralı oldu. Efsaneler arsına girdi. Futbolcuda kendini bırakmayacak. 20 yaşındaki bir gencin hedef noktasını o noktada bırakma hakkı yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor