"Trabzonspor'un savunmacısı bunu yapamaz!"

Mehmet Demirkol Trabzonspor Beşiktaş maçını yorumladı

"Trabzonspor'un savunmacısı bunu yapamaz!"
Haber61 Spor Servisi

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan programında Trabzonspor Beşiktaş maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol, Talisca'nın attığı frikik golü öncesindeki pozisyonun faul olmadığını ancak burada Uğur Demirok'un hata yaptığını söyledi. Demirkol " Uğur'a 'Niye yatıyorsun kardeşim, senin işin yatmak mı?' diye sormak lazım. Trabzonspor'un savunmacısı bunu yapmaz. Risk alıyorsun o pozisyonda." dedi.

Yusuf Yazıcı'dan da övgüyle bahseden Demirkol, Okay'ın attığı golün geliştiği pozisyonla ilgili olarak " Olcay'ın Atiba ve Tosic'ten söktüğü topu Yusuf'a atması ve Yusuf'un 40 yıllık 10 numara gibi hemen topu çevirip hızla Okay'a atması... Bu pozisyon ilk 25 dakikada Beşiktaş'ın neden önde baskılı oynayıp Olcay'la Yusuf'a topun gelmesini engellemek istediğini gösterdi. Çünkü top oraya gidince bu oluyor. Top Yusuf'a gittiği an çekti saniye beklemeden pası attı. Bu 10 numara performans. Okay'ın yaptığı da dönüştüğünü daha değişik bir oyuncu olduğunu gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Demirkol maçın bilek güreşi gibi olduğunu ve iki tarafa da gidip geldiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor