Trabzonspor'un rakibinde son durum! Tudor'un planı...

Galatasaray'da sakat oyuncu bulunmuyor

Trabzonspor'un rakibinde son durum! Tudor'un planı...
Trabzonspor'un pazar günü sahasında ağırlayacağı Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor. Maç öncesinde sarı kırmızılıların teknik direktörü Igor Tudor, Trabzonspor karşına dörtlü savunma ile çıkmayı planlıyor.

Hafta boyunca idmanlarda oyuncularıyla özel olarak ilgilenen Igor Tudor, Trabzonspor karşısında mutlak üç puan istiyor. 6 Kasım'da başlayacak milli ara öncesi iki maçın da kazanılması gerektiğini oyuncularıyla paylaşan genç teknik adam, tüm takımın bu doğrultuda odaklanmasını istedi. 

Fenerbahçe karşısında 19. dakikada Serdar Aziz'in yerine oyuna giren Latovlevici'nin performansından memnun olmayan ve oyuncuyu da bu konuda uyaran Hırvat teknik adamın, Trabzonspor karşısında sol bekte Martin Linnes'e yer vermesi bekleniyor. 

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Sarı-kırmızılılarda sakatlığı olan oyuncu bulunmuyor. Fenerbahçe derbisini tamamlayamayan Serdar Aziz takımla çalışmalara başlarken, Tolga Ciğerci ve Garry Rodrigues'in de sakatlığını tam anlamıyla atlattığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor