Trabzonspor'un rakibi Fener'de son durum

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman takımını maça motive etmeye çalışıyor

Trabzonspor'un rakibi Fener'de son durum
Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor'un karşılaşacağı Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman takımına son uyarıları yaptı.

Süper Lig’deki Göztepe beraberliği ve ardından UEFA Avrupa Ligi’nde Vardar karşısında alınan beklenmedik yenilgi sonrasında morallerin bozuk olduğu sarı lacivertlilerde Teknik direktör Aykut Kocaman, Samandıra’da yaptığı toplantıda, “Çok şanssız iki maç yaşadık. İki karşılaşmada da önemli fırsatlar yakaladık fakat değerlendiremeyince istediğimiz sonucu elde edemedik. Biliyorum bu durum da sizde hayal kırıklığı yarattı. Ancak artık Trabzonspor maçını kazanarak ayağa kalkma zamanı geldi. Bunun için de kalitenizi göstermeniz yeterli. Dolu tribünler önünde beklentilere karşılık vereceğinize inanıyorum” şeklinde konuştu.

DIRAR YOK, AATIF BELİRSİZ

Trabzonspor maçı öncesinde Fenerbahçe’deki sakatlıklar ve formsuzluklar dikkat çekiyor. Bu nedenle de teknik direktör Aykut Kocaman hayli sıkıntılı. Kocaman formsuzlukları süren kaleciler Volkan Demirel ve Carlos Kameni konusunda ne yapacağını şaşırmış durumda. Ancak şu görüntüde Kocaman’ın kalede Volkan’a görev vermesi bekleniyor. Ayrıca ağrıları artan yeni transfer Nabil Dirar bugünkü maçta forma giyemeyecek. Aynı sıkıntıyı yaşayan Aatif’ın durumu ise belirsiz.

40 BİN'İN ÜZERİNDE SEYİRCİ BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin bugün Trabzonspor ile oynayacağı zorlu 90 dakikaya taraftarlar büyük ilgi gösteriyorlar. Sarı-Lacivertliler satışa çıkan biletleri kapışırken uzun bir aradan sonra Ülker Stadı’nda 40 binin üzerinde taraftarın olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor