Trabzonspor'un rakibi belli oluyor - Türkiye Kupası kura çekimi

Ziraat Türkiye Kupası Kura çekimi bugün yapılacak. Trabzonspor'un rakibi de bu çekilişte belli olacak

Trabzonspor'un rakibi belli oluyor - Türkiye Kupası kura çekimi

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. tur eşleşmeleri bugün belli olacak.Kura çekimine 4. turdan gelen 27 takım ile Avrupa Kupaları’nda oynayan Galatasaray, Beşiktaş, Yeni Malatya, Trabzon ve Başakşehir ile birlikte 32 takım katılacak. 5. turda ilk maçlar 3- 4-5 Aralık, rövanşlar ise 17-18-19 Aralık’ta oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapılacak kura çekimi, saat 15.00’te başlayacak ve A Spor'dan naklen yayınlanacak. Kura çekimini canlı olarak Haber61'den de takip edebilirsiniz.

Seri başı takımlar: Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Yeni Malatyaspor, Başakşehir, Rizespor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Göztepe, Fenerbahçe, Sivasspor, Kayserispor, Alanyaspor, Gaziantep FK, Denizlispor, Bursaspor.

Seri başı olmayan takımlar: Altınordu, Altay, Adana, Keçiörengücü, Fatih Karagümrük, İstanbulspor, B.B.Erzurum, Samsunspor, Manisa FK, Kırklarelispor, Tuzlaspor, Eyüpspor, Hekimoğlu Trabzon, Vanspor, Esenler Erokspor, 24 Erzincanspor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler