Trabzonspor'un genç yüzücüleri milli takımda

Trabzonspor Yüzme Kulübünden 2 Milli yüzücü daha

Trabzonspor'un genç yüzücüleri milli takımda

11 - 18 Temmuz 2016 Tarihlerinde Trabzon'da düzenlenecek olan ISF GYMNASİADE 2016   ( Dünya Okul Sporları Olimpiyatları ) organizasyonunda yüzme milli takımına Trabzonspor Yüzme Kulübü sporcuları Özel Ata Anadolu Lisesi öğrencisi Yağızhan Şen ve Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi Haktan Durmuş davet edildi.

Başantrenör Hüseyin Özer konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Trabzon'da düzenlenecek bu büyük organizasyonda 2 Trabzonlu yüzücünün milli takıma seçilmesi tüm Trabzon'u mutlu etmiştir. Sude Darıcalı'nın ardında 2 sporcumuzun da milli takıma girmesi Trabzon ve Anadolu yüzmesi adına ne kadar büyük işler yaptığımızın göstergesidir. Çalışmalarımıza devam ediyoruz, elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışacağız. Tüm Trabzonlu hemşerilerimizi havuza yarışları izlemeye ve milli takımımızı özellikle  Trabzonsporlu yüzücülerimiz Yağızhan ve Haktan'ı desteklemeye bekliyoruz. Her geçen gün büyüyen, milli sporcuları ve şampiyonları artan Türkiye'nin en büyük Yüzme kulüplerinden biriyiz.” İfadelerine yer verdi.
 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor