Trabzonspor'un eski yöneticisi açıkladı: Arda'yı yumrukladılar

"Yıldırım Demirören'in istifası istenmelidir"

Trabzonspor'un eski yöneticisi açıkladı: Arda'yı yumrukladılar
Trabzonspor'un eski yöneticisi Yaşar Aşçıoğlu, A Milli Takım'da yaşanan bir skandalı anlattı.

Aşçıoğlu, A Milli Takım'ın Katar ile oynadığı hazırlık maçı için kampta bulunduğu esnada TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in yakın dostu Kerem Bey'in, Arda Turan'a yumruk attığını ileri sürdü.

Aşçıoğlu şöyle konuştu;

"Bu işin ilk kıvılcımı Katar’da yandı. Yıldırım Demirören’in misafiri vardı. Kerem Bey diye. Katar’da gidiyor Arda Turan’la yumruk yumruğa giriyorlar otelde. Dönüşte de Kerem Bey diyor ki 'Ben galiba ayıp ettim' diyor. Yaptığından da pişman. 'Kafileyle gelmeyeceğim' diyor. Ancak Yıldırım Demirören, yakın dostu iyi bir şey yapmış gibi Kerem Beyi gidip getiriyor kafileye. Arda’nın ilk kıvılcımı burada oldu. Ancak piyango Bilal abiye (Meşe) çıktı. . Yıldırım Demirören’in istifasının acilen istenmesi gerekiyor. 50 milyon insanın sosyalleştiği, güzellikler yaşadığı bir spor alanını doğru yönetmeyen bir kişiyi hala tutmanın bir anlamı yok. Görev onlara düşmüyorsa devreye Sayın Cumhurbaşkanımız girmelidir. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor