Trabzonspor'un eski golcüsü: Top süremeyen yabancılar...

"Ligimizde 2 metre top süremeyen yabancı oyuncular var"

Trabzonspor'un eski golcüsü: Top süremeyen yabancılar...

Trabzonspor'un eski futbolcularından olan Gökhan Ünal, Süper Lig'e geri dönmek istediğini söyledi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor forması giyen tecrübeli golcü Gökhan Ünal, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

"Ligimizde 2 metre top süremeyen yabancı oyuncular var"

"Alex, Hagi gibi oyunculara kimse bir şey diyemez. Kim olduğu belli olmayan oyuncular gelince Türk futbolu için üzülüyorum. Kendim için demiyorum. Getirdikleri yabancılar kademe atlatmıyor. Ligimizde 2 metre top süremeyen yabancı oyuncular oynuyor. Şu an şu halimle bile çok rahat Türkiye Ligi'nde oynarım. Bence yabancı statüsünde milli takım kuralı olmalı. Yabancı oyuncuyu göndermek istiyorsun sana para yükü oluyor. Türk futbolcusu ise duygusal. Para almadan da oynuyor. Ben bu yüzden yabancı kuralının sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

"Süper Lig'den teklif gelirse..."

Süper Lig'de oynamayı özledim. Ligin atmosferi alt lige göre daha heyecanlı. 99 golden kaldın diye arkadaşlarım bana takılıyor. Önümde 2-3 sene daha olduğunu düşünüyorum.  Fizik olarak iyiyim. Süper Lig'den teklif gelirse de kimse 'hayır' diyemez. Teklif gelirse de 100'ler kulübünde olmak için oynarım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor