Trabzonspor'un eski futbolcusu Porto'da!

Sürpriz transfere imza attı

Trabzonspor'un eski futbolcusu Porto'da!

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen ancak beklşentileri karşılayamaması sonrasında yolların ayrıldığı Majeed Waris, Porto'ya transfer oluyor.

Trabzonspor'dan Lorient'e giden 26 yaşındaki futbolcu, Portekiz devi Porto ile anlaşırken kısa sürede resmi imzaların atılması bekleniyor. Yeni takımının formasıyla poz da veren Ganalı futbolcu için çıkan haberlerde, Trabzonspor'dayken bekleneni veremeyip Fransa'ya dönen Waris'in Porto'nun taktiği için çok uygun olduğu belirtilirken oyuncunun Ligue 1'de 55 maçta 22 gol kaydettiği bilgisine de yer verildi.

Waris, Trabzonspor ve Lorient dışında Hacken, Spartak Moskova ve Valenciennes takımlarında forma giydi. Porto'da oynayan Vincent Aboubakar da Portekiz ekibine Lorient'den transfer edilmişti. Majeed Waris, Spartak Moskova'dan Trabzonspor'a 6 milyon Euro'ya transfer olmuş, 1 sezon sonra ise Lorient'e 4.5 milyon Eur'ya gönderilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler