Trabzonspor'un Cenk ısrarı

Trabzonspor Gaziantepspor’un başarılı Forvet oyuncusunun transferini gerçekleştirmek için çalışmalarını büyük gizlilik içerisinde sürdürüyor.Haber61.net 27 Mayıs 2011 tarihinde Trabzonspor’un Cenk Tosun ile ilgilendiğini spor kamuoyuna ilk duyuran medya k

Trabzonspor'un Cenk ısrarı

Trabzonspor Gaziantepspor’un başarılı Forvet oyuncusunun transferini gerçekleştirmek için çalışmalarını büyük gizlilik içerisinde sürdürüyor.

Haber61.net 27 Mayıs 2011 tarihinde Trabzonspor’un Cenk Tosun ile ilgilendiğini spor kamuoyuna ilk duyuran medya kuruluşu olmuştu.

Trabzonspor bundan günler önce Gaziantepspor’un kapısını Cenk Tosun için çalmış ve “Cenk Tosun’u satmıyoruz” cevabını almıştı.

Daha sonra yapılan görüşmelerde bu transferin yüksek bir bonservis bedeli ile gerçekleşebileceği konusunda Gaziantepspor yönetimi tarafından açık kapı bırakıldığı da haber61 spor servisine ulaşan bilgiler arasında

Cenk “Trabzonspor’a gelmek isterim”

Gaziantepspor’un transfer konusunda açık kapı bırakmasının ardından Trabzonspor Cenk Tosun ile Belçika’da bir görüşme yaptı.

Belçika-Türkiye milli maçı öncesi bu ülkede bulunan Sadri Şener ve Trabzonspor yöneticileri Cenk Tosun ile maç öncesi yaptıkları görüşmede “Trabzonspor’da oynamaktan mutluluk duyarım, ben şu an Gaziantepspor’un sözleşmeli futbolcusuyum. Kulübüm onay verirse Trabzonspor’da oynamak beni çok mutlu eder” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler