"Trabzonspor'un 60'da sonra düşeceğini biliyorduk"

Ümraniyespor'lu futbolcular maç sonunda konuştu.

"Trabzonspor'un 60'da sonra düşeceğini biliyorduk"

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Trabzonspor deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaştı.

Turu geçen Ümraniyespor'da Burak, Emircan ve Atabey açıklamalarda bulundu.

Burak " Fenerbahçe'yi eledikten sonra Trabzonspor'la deplasmanda berabere kaldık. Burada ilk yarı sonunda devre arsında konuştuk ve inandık. Trabzonspor'un 60. dakikadan sonra düşeceğini biliyorduk. Turu atladık camiamıza hayırlı olsun. Bu maçlara konsantre olmak daha kolay. Türkiye'nin büyük takımları. " dedi.

Emircan çok mutlu olduklarını söyleyerek " Yeneceğimizi biliyorduk. Türkiye'nin en büyük iki takımıyla eşleştik. Ve eledik. İlk yarıda Trabzonspor gibi bir takım karşısında geriye düştük ve sonra kazandık. İnanılmaz bir şey yaptık. Trabzonspor'a da başarılar dilerim. " ifadelerini kullandı.

Atabey ise " Bugün tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Cumartesi günü lig bugün de kupa maçı oynadık. İki büyük takımı elemek kolay değil. Bu galibiyeti bizi destekleyenlere armağan ediyorum. Kariyerimde attığım en önemli goldü." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor