Trabzonspor Üçüncülük Peşinde !

 Düzenlenen özel turnuvada Trabzonspor ve Beşiktaş bugün saat 19:00'da üçüncülük için Antalya Mardan Stadında karşı karşıya gelecek. Werder Bremen'e 2-0 mağlup olan Bordo mavililer Wolfsburg'a yine 2-0'lık skorla yenilen Beşiktaş karşısında bugün üçüncülü

Trabzonspor Üçüncülük Peşinde !

 

Düzenlenen özel turnuvada Trabzonspor ve Beşiktaş bugün saat 19:00'da üçüncülük için Antalya Mardan Stadında karşı karşıya gelecek.
 
Werder Bremen'e 2-0 mağlup olan Bordo mavililer Wolfsburg'a yine 2-0'lık skorla yenilen Beşiktaş karşısında bugün üçüncülük mücadelesi verecek. Karşılaşma Antalya Mardan stadında saat 19:00'da başlayacak. Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması Tv8'den naklen yayınlanacak. Giray Kaçar'ın hastalığı nedeniyle 1461 Trabzon'dan transfer edilen Abdullah Karmil bu akşam ki Trabzonspor-Beşiktaş üçüncülük maçının kadrosunda olacağı öğrenildi. Şenol Hoca genç oyuncuğa ilk 11 veya oyunun ilerleyen dakikalarında şans vermesi bekleniyor. Aynı gün birincilik için mücadele verecek olan Alman temsilcileri Werder Bremen ve Wolfsburg ise saat 15:00'da karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor