Trabzonspor transfer yapacak mı? Haber61'e açıkladı

Gençağa Meriç Haber61’e konuştu.

Trabzonspor transfer yapacak mı? Haber61'e açıkladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor başkan Yardımcısı Gençağa Meriç Bursaspor karşılaşması öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.


Meriç, “Güzel bir atmosfer. Seyirci stadı tamamen doldurdu. Güzel bir maç olsun. Takımımız bir yükselişte bu yükselişin devam etmesini bekliyoruz. İnşallah sonucu güzel olur buradan mutlu bir şekilde ayrılırız. Bu çıkışın devam etmesi lazım.” dedi.

Gençağa Meriç transfer ile ilgili olarak, “şuanda oyuncu katmayı düşünmüyoruz. Geniş bir kadromuz var. Rıza Hoca geldiğinde de söyledi takımda eksik yok fazlalıklar var. Muhakkak her takım mevkilere daha iyi oyuncular almak ister ama şuan öyle bir çalışmamız yok. Devre arası gelsin hocamızla görüşüp değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Meriç, “Futbolcular arasında menejerleri aracılığı ile size ulaşan veya gitmek isteyen var mı?” sorusuna ise “Bize ulaşan bir bilgi yok. Gitmek isteyen de yok. İyi bir kadromuz var. Bu kadroyla devam etmek istiyoruz. Uyum içinde bir kadro. Her zaman önemli olanın takım olmak olduğunu söylüyorduk. Bizim takımımız hem arkadaşlık bazında hem birbirleri ile ilişkileri ile hem de oyun sistemleri ile tam bir takım oldu. Bu şekilde devam edeceğiz" şeklinde cevap verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor