Trabzonspor taraftarı isyan etti !

Trabzonsporlu taraftarlar, Hidroelektrik Santrali (HES) projelerini protesto etti.Yaklaşık 30 bordo-mavili taraftar, ''Trabzonspor, HES ve Adalet Üzerine'' organizasyonu kapsamında, Taksim Meydanı'nda bir araya geldi. Eski HAS Parti İstanbul İl Başkanı Me

Trabzonspor taraftarı isyan etti !

Trabzonsporlu taraftarlar, Hidroelektrik Santrali (HES) projelerini protesto etti.

Yaklaşık 30 bordo-mavili taraftar, ''Trabzonspor, HES ve Adalet Üzerine'' organizasyonu kapsamında, Taksim Meydanı'nda bir araya geldi.
 
Eski HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu'nun da destek verdiği eylemde taraftarlar, özellikle Trabzonspor Kulübü'nün Trabzon Uzungöl'de kurmayı planladığı HES projesine tepki gösterdi.
 
''7 şampiyonluğu HES'le mi aldık'', ''Yeşil saha, yeşil doğa, temiz futbol'' ve ''TS kendi kalene gol atma, Uzungöl'e HES yapma'' yazılı pankartlar taşıyan bordo-mavili taraftarlar, açıklamanın ardından horon oynadı. Taraftarlar, daha sonra dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler