Trabzonspor Seri yakalamak istiyor

UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalarak tarihi bir başarıya imza atan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de de bir seri yakalamayı amaçladı. Lige Beşiktaş mağlubiyeti ile başlayan, ardından Çaykur Rizespor’u mağlup eden bordo mavililer Akhisar Belediyespor il

Trabzonspor Seri yakalamak istiyor

UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalarak tarihi bir başarıya imza atan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de de bir seri yakalamayı amaçladı. Lige Beşiktaş mağlubiyeti ile başlayan, ardından Çaykur Rizespor’u mağlup eden bordo mavililer Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak galibiyet serisini ikiye çıkartmayı hedefledi. Teknik direktör Mustafa Akçay, Avrupa Ligi’nde gruplara kalmanın önemli bir başarı olduğunu vurgulayarak, "Ligde de adımızdan söz ettirmeliyiz. Bu nedenle Akhisar Belediyespor maçı bizim için çok önemli. Bu maçtan istediğimizi alırsak lige verilecek araya da moralli gireriz” dedi.

TRABZONSPOR’UN AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ :

Onur, Zeki Yavru, Aykut Demir, Giray, Olcan, Aykut Akgün, Zokora, Soner, Malouda, Adrian, Henrique

SAKAT: Bosingwa

CEZALI: Yok

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor