Trabzonspor okulu Bartın'da

  Trabzonspor kulübü Türkiye’de 34 farklı yerde bulunan Trabzonspor Okulu öğrencileri ile birlikte alt yapı seçmeleri için Kastamonu Tosya ve Çorum iline yola çıkan Kahramanmaraş Trabzonspor alt yapı okulu Kastamonu kampı öncesinde Bartın’ın Ulus ilçe Kay

Trabzonspor okulu Bartın'da

 Trabzonspor kulübü Türkiye’de 34 farklı yerde bulunan Trabzonspor Okulu öğrencileri ile birlikte alt yapı seçmeleri için Kastamonu Tosya ve Çorum iline yola çıkan Kahramanmaraş Trabzonspor alt yapı okulu Kastamonu kampı öncesinde Bartın’ın Ulus ilçe Kaymakamı Ali Fuat Atik tarafından Bartın’a davet edildi.

Bartın’da iki gün kalacak olan Trabzonspor Okulu Bartın’da yaşıtları maç yaptıktan sonra Kastamonu Tosya’ya yola çıkacak. Kahramanmaraş Trabzonspor Okulu bölge sorumlusu Mehmet Tıraş, Trabzonspor kulübünün alt yapıya büyük önem verdiğini belirtti. Bölge sorumlusu Tıraş, “Trabzonspor’a bağlı Kahramanmaraş Trabzonspor futbol okuluyuz. Trabzonspor kulübü bilgisi altında Bartın’a geldik. Asıl gideceğimiz yer Kastamonu Tosya’ya gidecektik. Bartın’ın Ulus ilçe kaymakamı bizleri Bartın’a davet etti. Süper Lig’de şu anda 22 tane Trabzonsporlu oyuncu var. Trabzonspor gerçekten Türkiye’de alt yapısı güçlü bir takımdır. Bank Asya’da zaten her takım bir 61 numara forma giyen Trabzonsporlu futbolcu var. Bu işe iyi bir gözle bakılarak alt yapıya çok önem veriyorlar. Alt yapı her zaman her takımda önemlidir. Buradan Kastamonu ve Çorum’a kadar gideceğiz. Türkiye’de 34 tane Trabzonspor Okulu var. Kastamonu Tosya’da alt yapı seçmeleri olacak. Alt yapı yöneticileri de gelecek. Şenol Güneş’in yardımcısı Mehmet Kulaksızoğlu kampı ziyaret edecek” dedi. 

Ulus Kaymakamı Ali Fuat Atik, Trabzonspor alt yapı okulunu Bartın’a davet ederek Bartın’daki kulüplere alt yapının nasıl olduğunu göstermek istediklerini belirtti. Kaymakam Atik, “Trabzonspor alt yapı okulunun bu tarafa geleceğini duyunca kendilerini Bartın’a davet ettik. Bu yörede yaşayan insanlara büyük bir kulübün alt yapısı nasıl olduğunu özendirmek maksadı ile Bartın halkına da bu keyfi yaşatmak istedik. Trabzonspor çok büyük bir kulüp, alt yapıya da çok önem veriyor. Çocuk da olsa bir disiplin içinde. Trabzonspor’u benimsemişler, o da beni çok mutlu etti. Bartın’da iki gün kalacaklar daha sonra yaş gruplarına göre burada maç yapacaklardır. Bize düşen misafirperverliği Bartın ve Ulus adına gösterdiğimize inanıyorum” dedi.

Ardından alt yapı oyuncuları Bartın’ın Ömer Tepesi futbol sahasında antrenman yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler