Trabzonspor neden gelmiyor? diyen Malatyaspor Malatya'dan kaçıyor!

Yeni Malatyaspor Başkanı Trabzonspor Malatya'ya gelmiyor diye ortalığı karıştırmıştı ama takımı Antalya'ya kaçırıyor.

Trabzonspor neden gelmiyor? diyen Malatyaspor Malatya'dan kaçıyor!

Süper Lig'in 19. haftasında Malatya'da oynanacak olan Yeni Malatyaspor - Trabzonspor karşılaşması, Elazığ'da meydana gelen depremin Malatya'yı da etkilemesi nedeniyle TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti.

Ertelemenin ardından ortaya çıkan Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, karşılaşmayı oynamak istediklerini ancak Trabzonspor'un gelmek istemediğini belirtip bordo mavili ekibi suçlamıştı.

Elazığ'da yaşanan can pazarı ve Malatya'yı da etkileyen artçı sarsıntılara rağmen puan ve cezalı oyuncu hesabı yapan Yeni Malatyaspor başkanına Fenerbahçe'de dahil olmuş, yapılan ertelemeyi "kıyak" olarak nitelemişlerdi.

Ancak bugün yaşanan gelişme şaşkınlık yaşattı. Trabzonspor'u Malatya'ya gelmek istemiyor diye itham eden Malatyaspor başkanı takımı, futbolcu eşleri de dahil olmak üzere şehirden kaçırıyor.

Yeni Malatyaspor, yabancı futbolcularının depremden dolayı yaşadığı tedirginlik nedeniyle 20. haftada oynayacağı Alanyaspor maçı için Antalya'ya kampa gidiyor. Malatyaspor'un yarın başlayacağı kampa futbolcuların aileleri de katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor