"Trabzonspor maçı zor olacak !"

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.      Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana kadro dışı bırakılan Yiğit Gökoğlan, İbrahim Ka

"Trabzonspor maçı zor olacak !"

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.      

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana kadro dışı bırakılan Yiğit Gökoğlan, İbrahim Kaş ve sakatlığı bulunan Müslüm Yelken katılmadı. 
     
Teknik toplantıyla başlayan antrenmanda, oyuncular iki grup halinde çalıştı. Fenerbahçe maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular, yenileme çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise koşunun ardından şut çalışması yaptı. Hafif sakatlığı bulunan David Barral da antrenmanı düz koşu ile tamamladı. 
     
Cuper'in açıklamaları   
     
Antrenman öncesi açıklama yapan teknik direktör Hector Cuper, içinde bulundukları durum nedeniyle artık oynayacakları her maçın zor geçeceğini söyledi.
     
Trabzonspor maçında istedikleri sonucu almayı umut ettiğini ifade eden Cuper, şöyle konuştu: 
     
"Trabzonspor'un durumunun da çok iyi olduğu söylenemez, o yüzden zor bir maç olacak. Tabi takım içerisinde bir kaç değişiklik olabilir ama biz elimizden geleni yapacağız. Bütün maçlar bizim için artık zor, bize kolay gelen bir şey yok. Umarım Trabzonspor maçında istediğimiz üç puanı alırız." 
     
Cuper, takımda morallerin yükselmesi için bir galibiyete ihtiyaç duyduklarını sözlerine ekledi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor