Trabzonspor maçı öncesinde Rizespor'da flaş gelişme

Rizespor'da Trabzonspor karşılaşması öncesinde önemli bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor maçı öncesinde Rizespor'da flaş gelişme

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da başarısız sonuçların ardından Ahmet İlhan Özek ve Mehmet Akyüz'ün kadro dışı bırakıldığı bildirildi.
 

Yeşil-mavili ekipten yapılan yazılı açıklamada, "Teknik ekibimizin kalan maçlarda kadro oluştururken farklı oyunculara şans vermek istediğini belirtmesi nedeniyle, Ahmet İlhan Özek ve Mehmet Akyüz’ün akademi takımımızla antrenmana çıkmalarına karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, her iki oyuncuya da bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Trabzonspor maçı öncesinde Rizespor'da flaş gelişme

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Futbolcular, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki antrenmanda, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren ve Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Saffet Mete ile yönetim kurulu üyesi Ömer Ofluoğlu'nun da izlediği antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Çalışmaya milli takımlarında bulunan Ali Faez, Dhurghaim İsmail, Yakoubi, Diallo'nun yanı sıra izinli olan Kweuke, Ahmet İlhan ve Mehmet Akyüz katılmadı.

Ahmet İlhan ve Mehmet Akyüz ile teknik direktör Karaman'ın görüştüğü, bu oyunculara pazartesi gününe kadar izin verildiği öğrenildi. Bu iki oyuncu ile ilgili Karaman'ın yönetime rapor sunduğu, kulüp yönetiminin rapor doğrultusunda futbolcular hakkında karar vereceği kaydedildi.

Yeşil-mavili ekip, Trabzonspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Trabzonspor maçı öncesinde Rizespor'da flaş gelişme

Trabzonspor maçı öncesinde Rizespor'da flaş gelişme

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler