Trabzonspor Konyaspor'a elendi!

Trabzonspor'dan kupaya veda! Trabzonspor Konyaspor'u eleyemedi...

Trabzonspor Konyaspor'a elendi!

Haber61 - Spor Servisi -

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Trabzonspor Konyaspor ile karşı karşıya geldi.İlk maçta rakibine 1-0 yenilen bordo mavililer rövanş maçında ise 1-1 berabere kalarak kupadan elendi.

Konyaspor'un golü 23. dakikada Ömer Ali'den gelirken Trabzonspor'un golünü ise 78. dakikada Rodallega kaydetti.

MAÇIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Kadrolar



Müsabakayı Özgür Yankaya yönetti. Yankaya’nın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve İsmail Şencan yaptı.

MAÇ ÖNCESİ

Trabzonspor ile Konyaspor bu maçın öncesine kadar 48 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan 23 kez Trabzonspor 12 kez de Konyaspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 13 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzon’da oynanan 25 karşılaşmada ise 17 kez Trabzonspor 6 kez Konyaspor kazandı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım en son 27.12.2017 tarihinde Konya’da karşılaşırken müsabakayı Konyaspor 1-0 kazandı. Trabzonspor son karşılaşmasında hazırlık maçında 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kalırken Konyaspor hazırlık karşılaşmasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
86 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler