Trabzonspor Hüseyin Tok ile anlaştı mı ?

PTT 1. Lig ekibi Manisaspor'da sözleşmesi sona eren kaptan Hüseyin Tok'un Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürülürken, kadrodaki pek çok oyuncusunada teklif geldiği belirtildi.PTT 1. Lig ekibi Manisaspor'un Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar,

Trabzonspor Hüseyin Tok ile anlaştı mı ?

PTT 1. Lig ekibi Manisaspor'da sözleşmesi sona eren kaptan Hüseyin Tok'un Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürülürken, kadrodaki pek çok oyuncusunada teklif geldiği belirtildi.

PTT 1. Lig ekibi Manisaspor'un Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, "Kulübün çıkarları doğrultusunda her oyuncuyu satabiliriz" dedi. 
 
Hikmet, Eray ve Bülent Cevahir’i de isteyen kulüpler olduğu kaydeden Hakan Kadayıfçılar, yönetimin bu konuda katı olmadığını da ifade etti.  
 
Trabzonspor un anlaştığı ileri sürülen Manisaspor un stoper oyuncusu Hüseyin Tok ile 1461 Trabzon takımının transfer gündeminde alması beklenen orta saha oyuncusu Eray'ın, süper ligi finalde kaçıran siyah beyazlıların, iki önemli oyuncusu olarak vurgulandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor