Trabzonspor Eskişehir'e umutlu gitti

 Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta maçında deplasmanda Esikşehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, yeni teknik direktörü ile ilk deplasman maçı için Eskişehir’e gitti. Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile  Eskişehir’e hareket eden bordo-mavil

Trabzonspor Eskişehir'e umutlu gitti

 Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta maçında deplasmanda Esikşehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, yeni teknik direktörü ile ilk deplasman maçı için Eskişehir’e gitti.

 Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile  Eskişehir’e hareket eden bordo-mavili kafilede 19 futbolcu yer aldı. Sakatlıkları nedeniyle Tolga Zengin ve Emre Güral ile birlikte cezalı olan Celustka takımla birlikte yer almazken Colman, Adrian ve Volkan Şen gibi takımın önemli isimleri de Eskişehir’e getirilmedi.



Ceza nedeniyle maçları tribünden izleyemeyen başkan Sadri Şener’de takımla birlikte Eskişehir’e gitti.

MUHTEMEL İLK 11

Trabzonspor’un yarın Eskişehirspor karşısında Onur, Zeki, Mustafa, Abdullah Karmil, Cech, Aykut Akgün, Sapara, Alanzinho, Olcan, Halil ve Janko onbiriyle çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor