Trabzonspor Energy'si UEFA'da!

Trabzonspor'un 2011-2012 sezonu formalarından energy forma UEFA’nın resmi internet sitesi www.uefa.com’da satışa sunuldu.Dünyanın en çok ziyaretçi çeken sitelerinden biri olan UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com e-store’dan satışa sunulan formaya Amer

Trabzonspor Energy'si UEFA'da!

Trabzonspor'un 2011-2012 sezonu formalarından energy forma UEFA’nın resmi internet sitesi www.uefa.com’da satışa sunuldu.

Dünyanın en çok ziyaretçi çeken sitelerinden biri olan UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com e-store’dan satışa sunulan formaya Amerika kıtasından ulaşmak için http://america1.store.uefa.com/departments-clubs-trabzonspor.html, diğer bölgelerden ulaşmak için ise http://store.uefa.com/stores/uefa/products/product_browse.aspx?category|category_root|18022=shop+by+club&category|cat_18022|22172 adresini tıklamak gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor