Trabzonspor yeni hocasıyla kritik virajda

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçirmesinin ardından teknik adam değişikliğine giden Trabzonspor diken üstünde. Bordo-mavililer, Avrupa'da ve ligde oynayacağı kritik maçlarla bu sezonki yol haritasını büyük ölçüde belirlemiş olacak.Teknik direktö

Trabzonspor yeni hocasıyla kritik virajda

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçirmesinin ardından teknik adam değişikliğine giden Trabzonspor diken üstünde. Bordo-mavililer, Avrupa'da ve ligde oynayacağı kritik maçlarla bu sezonki yol haritasını büyük ölçüde belirlemiş olacak.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in görevine son verilmesinin ardından Ersun Yanal ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Trabzonspor, yeni hocasıyla kritik bir viraja giriyor. Üst üste Avrupa'da ve ligde oynayacağı maçlarla bu sezonki kaderini büyük ölçüde belirleyecek olan Karadeniz ekibi adeta diken üstünde gidiyor.

Zorlu maçlar öncesi takımın başına gelen teknik direktör Ersun Yanal kısa sürede önemli bir sınav verecek. Teknik, taktik ve moral anlamında takımı üst seviyeye çıkarmaya çalışan tecrübeli teknik adam, futbolcularla kurduğu diyalog sayesinde takımın moralini ve neşesini artırdı.

İLK SINAV GALATASARAY

22 Kasım Cumartesi başlayacak olan zorlu maratonda önce deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak olan Trabzonspor, sarı-kırmızılı takım karşısında alacağı sonucun ardından 27 Kasım Perşembe günü Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv ile sahasında Avrupa'da bir üst tur için vize alıp almayacağını netleştirecek.

Bu maç Ersun Yanal'n da bordo-mavili taraftarlar ile geçmişte yaşananların ardından yüzleşeceği ilk maç olacak. 1 Aralık Pazartesi günü yine sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan bordo-mavililer, ardından yine İstanbul'un yolunu tutarak 7 Aralık Pazar günü bu kez Beşiktaş'ın konuğu olacak.

Siyah-beyazlı takımla oynayacağı maçın ardından yine Avrupa arenasına çıkacak olan Karadeniz ekibi bu kez deplasmanda, sahasında yenildiği Legia Warszawa ile oynayacağı maçın rövanşını almak için mücadele edecek. Trabzonspor, bu maçlarda alacağı sonuçların ardından Avrupa'daki ve ligdeki yol haritasını büyük bir ölçüde şekillendirmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler