"Trabzonspor'dayken hoca değişince..."

Trabzonspor'un eski futbolcusundan samimi açıklamalar

"Trabzonspor'dayken hoca değişince..."
Trabzonspor'da beklentileri karşılayamayan ve Akhisar Belediyespor'un yolunu tutan Soner Aydoğdu, açıklamalarda bulundu. Soner, bordo mavili takımda ilk yılının iyi geçtiğini söyledi. Trabzonspor'a Rodallega'nın transferini ve genç yetenek Yusuf Yazıcı'yı değerlendirdi.

Radyospor'a konuşan Soner'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;
 
'Rodallega'nın yokluğunu doldurdular gibi'

"Hugo Rodallega'nın Trabzonspor'a gitmesine takım olarak çok üzülmüştük, fakat sonuçta Rodallega güzel bir takıma gitti. Ricardo Vaz Tê kaliteli bir oyuncu onun hakkında bilgimiz vardı. Sokol'u açıkçası takım olarak merak ediyorduk. Sokol devre arasında geldi o dönem durumumuz kritikti yüzde yüz katkı yapması gerekiyordu onu da yaptı. Rodallega'nın yokluğunu doldurdular mı? Bence doldurdular gibi, ikisi de farklı oyuncular"

'Trabzonspor taraftarı Rodallega'yı seveceklerdir'

"Rodallega Trabzonspor'da başarılı olduğu zaman taraftar ister istemez destekler ve sever. Rodallega zaten performansını yanstıyor. Trabzonspor taraftarı takımına çok bağlı taraftar, başarı geldikçe Trabzonspor taraftarı Rodallega seveceklerdir"

'Yusuf kariyerine yurt dışında...'

"Benim Trabzonspor'da oynadığım dönemde Yusuf Yazıcı gelecek vaat eden oyuncu olarak bizimle idmanlara çıkıyordu, fırsat geldiğinde de o fırsatı değerlendirdi. Gelişimi için yurt dışı fayadalı olacaktır. İnşallah kariyerine yurt dışında devam eder. Onun için ve Trabzonspor için hayırlısı bu olacaktır"

 'İspanya La Liga'yı beğeniyorum'

"Trabzonspor'dan ayrılırken, tekrar üst seviyelere çıkıp büyük takımları istiyordum. İnşallah o da gerçekleşecek. Hep yurt dışını istemişimdir, Allah nasip ederse yurt dışına giderim. İnşallah bu dileğim olur. Oyun tarzımın İspanya'ya uygun olduğunu düşünüyorum, İspanya La Liga'yı beğeniyorum"

'Hayırlsı buymuş'

"Trabzonspor'da ilk senemde forma şansı buldum, bu şansı değerlendirdiğimi düşünüyorum. İkinci senemde hoca değişikliği oldu, bazı sıkıntılar oldu. Hayırlsı buymuş, şu anda Akhisar Belediyespor takımdayım ve çok mutluyum"

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler