"Trabzonspor'da yakaladığım şansı kullanamadım"

Trabzonspor'un eski futbolcusu itirafta bulundu

"Trabzonspor'da yakaladığım şansı kullanamadım"
Bu yıl Süper Lig'e çıkmaya hak kazananan Sivasspor’un forvetlerinden Trabzonlu Ergin Keleş, Trabzonspor'da yakaladığı şansı iyi kullanamadığını söyledi.

Futbol hayatında daha önce Trabzonspor, Akçaabat Sebatspor, Sakaryaspor, Manisaspor, Ankaragücü, Kardemir Karabükspor, Mersin İdman Yurdu, Göztepe, Büyükşehir Gaziantepspor ve Adanaspor formaları giyen Ergin Keleş, sezon başında transfer olduğu kırmızı-beyazlı ekipte, kariyerindeki ikinci şampiyonluğu elde etti.

2015-2016 sezonunda 1. Lig’de forma giydiği 23 maçta attığı 10 golle Adanaspor’un şampiyonluğuna katkı sağlayan Ergin, 2016-2017 sezonunda da Sivasspor’da 32 maçta forma şansı buldu ve 5 gol attı. Ergin, yaptığı açıklamada, üst üste yaşadığı iki şampiyonluğun mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Trabzonspor’da oynadığı dönemde yakaladığı şansı iyi kullanamadığını belirten Keleş, "Futbolda doğru zamanda, doğru yerde ve doğru kişilerle çalışmak, diye bir şey var." dedi. Adanaspor’da farklı bir şampiyonluk yaşadığını dile getiren Ergin, "Bu şampiyonluk biraz sürpriz oldu, denebilir. Rakipler bizi tehdit olarak görmeye başladığında, iş işten geçmişti. Birbirini seven, sayan bir oyuncu grubu vardı." diye konuştu. Ergin, Adanaspor’un bir yıl sonra 1. Lig’e düşmesine çok üzüldüğünü de belirtti.

Sivasspor’un şampiyonluğunun Adanaspor’a göre daha zor geldiğini vurgulayan Ergin, "Sivasspor’un kaliteli bir kadrosu ve çok iyi bir yönetimi var. Sezon başında parola şampiyonluk olunca, rakipler seni hedef olarak görmeye başlıyor. Bu da maçların daha zorlu geçmesine neden oluyor. Biraz onun zorluğunu yaşadık. Kadro kalitemizle bunu da aştık ve şampiyon olduk." şeklinde konuştu. Üst üste yaşadığı iki şampiyonluğun gurur verici olduğunu söyleyen Ergin Keleş, "Futbola Trabzonspor’da başladım, birçok takımda forma giyme şansı yakaladım. 30 yaşına geldik ve futbolda olgunlaştık. Artık Süper Lig’de de oynayıp şampiyonluk sevinci yaşamak istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler